Wilma Koch neemt afscheid als directeur Health Innovation Park

Directeur Wilma Koch nam donderdag 11 januari na vier jaar afscheid van het Health Innovation Park. Ze was betrokken sinds de start van het park en heeft hier dan ook een enorme bijdrage aan geleverd. “Het was een mooi project en ik ben erg trots dat ik hier aan mee heb mogen werken” aldus Koch. De nieuwe directeur, Kim Peters, is op 1 januari begonnen in haar nieuwe functie.

De afgelopen jaren
Het Health Innovation Park is in 2014 opgericht om innovatieve ondernemers in de gezondheidszorg verder te helpen en te ondersteunen met innovatie. Wilma Koch: “Samen met het HIP-team heb ik mij de afgelopen jaren ingezet om economisch en maatschappelijk rendement te realiseren in de regio. Dit betekent dat we met ondernemers, zorgorganisaties, scholen en andere partijen aan de slag zijn gegaan om meer omzet en werkgelegenheid en een betere kwaliteit van zorg te realiseren”, aldus Koch.

Hier zijn initiatieven als ‘specialistische zorg thuis’, waarbij zorginstellingen de deuren open zetten om het MKB uit te dagen na te denken over zorgoplossingen, de eHealthweek en cases mooie voorbeelden van. Koch: “Het is dan ook niet voor niets dat businessontwikkeling en het voortdurend op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van innovaties in de gezondheidszorg hierin onze speerpunten zijn geweest”.

De komende tijd
Er is de afgelopen jaren gebouwd aan het gezamenlijke netwerk, het verbeteren van de dienstverlening en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Deze lijn zal ook met nieuwe directeur Kim Peters worden voortgezet. Peters: “Ik kijk ernaar uit om samen met het team het Health Innovation Park verder door te ontwikkelen. We leggen verbindingen om ondernemers, zorgorganisaties en kennisinstellingen naar het vervullen van mijn nieuwe functie. Er zijn volop ontwikkelingen geweest rondom de innovaties, het Health Innovation Park en het fysieke park en ik kijk uit naar de mogelijkheden die dit met zich meebrengt”. Meer info vind je op www.healthinnovationpark.nl

Delen:

Deel dit artikel!