Zorg voor een optimaal werkklimaat!

In onze auto is de klimaatbeheersing vaak goed voor elkaar. In huis en op kantoor valt er nog heel wat winst te behalen. 

Maar ook daar zijn temperatuur en luchtvochtigheid met één druk op de knop goed te regelen. Met de juiste klimaat- en koeltechniek is het heel eenvoudig om optimaal in te spelen op de klimaatverandering en positief bij te dragen aan gezondheid en comfort.

Laten wij inzoomen op onze kantoren. De klimaatverandering heeft ons voor een uitdaging gesteld. Zo moeten alle utiliteitsgebouwen in 2023 minimaal aan energielabel C voldoen. Daarin speelt de klimaat- en koeltechniek een belangrijke rol. Nu is deze techniek in kantoren van na 2010 over het algemeen goed geregeld. Bij kantoren van voor de tijd kun je de nodige vraagtekens zetten.

Gezien onze uitdaging is het de hoogste tijd voor een check van het energielabel en een doorkijk naar de toekomst die er door corona anders uit is gaan zien.  Mensen werken vaker vanuit huis en dus worden kantoren anders benut. Dit stelt ons voor nieuwe vraagstukken, ook waar het de klimaat- en koeltechniek betreft. Want hoe zorgen wij op kantoor én thuis
 voor een optimaal werkklimaat? 

Een passend antwoord op de groeiende vraag naar klimaat- en koeltechniek begint altijd met een goed advies. Een advies, waarin ook het onderhoud wordt meegenomen. Een aspect waar vaak te veel op wordt bezuinigd. En dat terwijl duurzame klimaat- en koeltechniek garant staat voor een besparing op de ziektekosten en winst op de efficiëntie van werknemers. Op kantoor én thuis.

Hugo Willemsen  |   willemsen-installatie.nl 

Delen:

Deel dit artikel!