ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Beekman Elektro

Maak kennis met een groeiend familiebedrijf in een nieuw en energiezuinig pand

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij Beekman Elektro in Raalte. Eigenaar en gastheer Erik Beekman geeft een presentatie over zijn bedrijf en een rondleiding. Beekman Elektro is een familiebedrijf en bestaat sinds 1972. Ze verzorgen de aanleg en onderhoud van alle installaties op het gebied van beveiliging, communicatie en elektro. Ze staan voor vakmanschap, vertrouwen, innovatie, samenwerken en bouwen graag een duurzame relatie met hun klanten op. Onlangs zijn ze verhuisd naar een nieuw energiezuinig pand op het industrieterrein, waarmee ze klaar zijn voor toekomstige groei en innovatie.

Aanmelden
De avond wordt gehouden op donderdag 14 maart en start om 19:30 uur bij Beekman Elektro (Heesweg 46, Raalte). Inloop is vanaf 19:15 uur. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 8 maart opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte
ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten?
Meer informatie of lid worden? Kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

Delen:

Deel dit artikel!