ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Magies Glas

ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, organiseert op donderdagavond 9 maart een bedrijfsbezoek bij Magies Glas. Eigenaar en ZP-lid Marije Gies is glazenier en werkt met verschillende technieken, zoals glas-in-lood, glasfusion en Tiffany. Tijdens het bezoek krijgen we uitleg over wat ze zoal doet en een rondleiding en kunnen we haar werk bewonderen. Magies Glas is vorig jaar verhuisd naar het industrieterrein. Onlangs vierde ze het 10-jarig jubileum van haar bedrijf tijdens de opening van het nieuwe pand. Haar werk is deels kunst en deels ambacht. In de galerie vertoont ze ook werk van anderen.

Aanmelden
De avond wordt gehouden op donderdag 9 maart 2023 en start om 19.30 uur bij Magies Glas (Zompstraat 15-I, Raalte). Inloop is vanaf 19.15 uur. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel. De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 7 maart opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte
ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Meer informatie of lid worden? Kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

Delen:

Deel dit artikel!