ZP Raalte op de fiets naar Erve Westenenk

Transitie van melkveebedrijf naar een regeneratief en multifunctioneel landbouwbedrijf

Leden van ZP Raalte stappen dinsdag 11 juni op de fiets voor een bezoek aan Erve Westenenk in Raalte. Erve Westenenk is een voormalig melkveebedrijf in transitie. In 2022 is de transitie ingezet van het melkveebedrijf naar een regeneratief en multifunctioneel landbouwbedrijf. Voor initiatiefnemer Willy Westenenk en zijn team betekent dit een mix van groenteteelt, vleesvee, en teelt van biobased akkergewassen volgens natuurlijke principes.

Een erf waar diverse maatschappelijke functies samenkomen en een erf waar wonen, werken, ontspannen, verbinden en kennisdeling over duurzaam bodembeheer, voedsel en voedselsystemen centraal staan voor bewoners binnen en buiten de regio.

Aanmelden
De avond wordt gehouden op dinsdag 11 juni en start om 18:30 uur bij de parkeerplaats Bij Lampe (Almelosestraat 2, Raalte). De leden fietsen via een toeristische route naar Erve Westenenk (Raarhoeksweg 47b, Raalte), waar ze om 19:00 uur ontvangen worden met een kop koffie of thee. Na de presentatie en rondleiding wordt de avond afgesloten met een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 7 juni opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte
ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Meer weten?
Meer informatie of lid worden? Kijk op www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

Delen:

Deel dit artikel!