Bedrijven willen stempel ‘Made in Raalte’ op briefpapier

“We hebben de zaal nog nooit zo vol gehad.” Mede-organisator Pierre Satink van het Regio Zwolle Congres van eind vorige week vermoedt dat het record mede te danken is aan de gastheer van de dag: de gemeente Raalte. Inderdaad was het opvallend te zien hoeveel bekende ondernemers uit Raalte en de buurtdorpen we hebben ontmoet!

Het uithangbord van het gastheerschap was een lunchbijeenkomst in de foyer van Theater de Spiegel in Zwolle. Raalte verzorgde niet alleen het eten (uitgedeeld in handige zakjes), maar lanceerde tevens een nieuwe film gemaakt door Iris Media uit Raalte.

De boodschap was duidelijk: ‘Made in Raalte’. Met andere woorden: het wordt tijd om de typische bescheidenheid eens wat te laten vieren en voorrang te geven aan oprechte trots.

Na afloop liet een aantal ondernemers uit de gemeente Raalte zelfs al weten het stempel ‘Made in Raalte’ te willen ontvangen om het te gebruiken op hun briefpapier. De missie is dus al (deels) geslaagd. De film is te bekijken via onderstaande You Tube link.

YouTube

Foto: Theo Smits

Delen:

Deel dit artikel!