Ga met SOM naar: Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Goed nieuws. We zijn als Sallands Ondernemers Magazine partner geworden van één van de leukste festivals van Nederland. En sowieso het leerzaamste: Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Op 14 juni 2018 in Het Havenkwartier in Deventer. Leuk om je even bij te praten. Een evenement met de inhoud van een groot congres, maar de sfeer van een muziekfestival met zeker wel 65 inhoudelijke sessie, maar ook allerlei leuke singer-songwriters, theater en lekker eten en drinken. Een leuk leerzaam dagje uit dus.

Kortingscode
En heel mooi als lezer van ons magazine betaal je altijd het groepstarief. Ook al kom je alleen. Vraag bij ons de kortingscode op.

Op www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl kun je lezen wat er allemaal te doen is op het festival. De voorbereidingen zijn namelijk ook vol op stoom. Het programma is voor 95% gevuld. Wat zeker is: er komt een aantal podia met bijzondere thema’s. Zoals bestuurlijke innovatie van de provincie met o.a. Özcan Akyol (Eus) als interviewer. En een podium over radicale vernieuwing in de zorg, net als een plek voor gesprekken over imperfectie in de fucked-up conversations.

En uiteraard een hele groep super inspirerende sprekers, waaronder:
–       Remco Claassen: volgens kenners de beste leiderschapstrainer van Nederland, gaat het festival afsluiten met een geweldig verhaal over (persoonlijk) leiderschap.
–       Jolande Tijhuis: voorzitter RvB van Vincent van Gogh (GGZ), vertelt over hoe ze de afgelopen jaren haar organisatie succesvol veranderde.
–       Martijn Aslander: lifehacker van het eerste uur en mede-auteur van bestseller ‘Nooit Af’ en altijd goed voor een prikkelend betoog.
–       Alexandra Smith: onlangs verscheen haar boek ‘Zelfstandige mét plezier’, waarin ze zich afzet tegen de heersende succesmythes zoals ‘groot’ dromen.
–       Allard Droste: toverde als ondernemer metaalbedrijf Aldowa om tot een succesvolle zelfsturende werkomgeving en schreef daarover de bestseller ‘Semco in de polder’.
–       Ineke Hurkmans: founder van Jump Movement waardoor al meer dan 55.000 deelnemers wereldwijd een ‘jump’ ervaren hebben.
–       Hans Vermaak: stond aan de basis van de kleurentheorie en werd door collega’s onlangs gekozen als de invloedrijkste adviseur van Nederland.
–       Jan Rotmans: maakt de verbinding tussen hoofd, hart en handen en gaat in op de omwenteling die de democratie en het openbaar bestuur in Nederland nodig hebben.
–       Joël Aerts: deelt hoe je leiderschapsontwikkeling in de praktijk handen en voeten geeft. Na het succes van MBA in één dag dat hij met Ben Tiggelaar samen schreef is zijn nieuwe boek net uit.
–       Jeroen Kemperman: senior manager Strategie & Business development bij zorgverzekeraar Zilveren Kruis, komt vertellen over het Virtuele Ziekenhuis.

En het gaat nog even door, want ook topsprekers zoals Arend Ardon, Gijs van Wulfen (Managementboek van het Jaar 2017), Ilona op de Weegh, Mondo Leone, Jaap Peters, Marco Buschman, oud wielrenner Maarten Ducrot, Jeroen Geelhoed, Frans van Loef, Engbert Breuker en nog veeeeeel meer …. zijn van de partij. Verder zijn De Koorbazen bevestigd, het grootste muzikale talent van Nederland LUWTEN treedt op, komt Het Zesde Metaal uit België, zingt Björn van der Doelen en is er heel mooi generatietheater.

Tickets
Ga met ons mee naar Het Grootste Kennisfestival van Nederland. Tickets koop je hier. Ben je lezer van SOM, vraag dan de kortingscode bij ons op. Hopelijk zien we je daar!

Delen:

Deel dit artikel!