Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies

Moet iedere ondernemer ambities hebben of kun je ook gewoon tevreden zijn met de omvang die je momenteel hebt? Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies past prima in de laatste categorie. De enige ambitie van het kantoor is de MKB’er en particulier zo goed mogelijk van dienst te zijn om hem/haar vervolgens met een glimlach de deur uit te zien lopen.

Bij Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies ben je als kleine ondernemer geen nummer en je hoeft bij binnenkomen ook geen nummertje te trekken. Een afspraak wordt op prijs gesteld, maar bij dit administratiekantoor kun je met een gerust hart binnenwandelen.

De decennialange ervaring van het team staat garant voor deskundig advies op bedrijfseconomisch- en fiscaal gebied. Bovendien worden administratieve (b.v. facturen en salaris- of financiële administratie) en fiscale (inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting) werkzaamheden goed en gedegen afgehandeld. Ook is Heijmerikx Mulder Administratie Belastingadvies een prima adres voor het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages en hulp bij financieringsaanvragen. Tot slot: wie van de klanten je ook spreekt, ze hebben het allemaal over de gunstige prijs-kwaliteitverhouding!

Heijmerikx Mulder
Spitsstraat 25a, 8102 HW Raalte
0572 35 26 22
info@hmadministratie.nl
www.hmadministratie.nl

Delen:

Deel dit artikel!