Loetje aan de Lageweg creëert workshops op maat

Kan jullie werksfeer een positieve boost gebruiken? Is er onderling gedoe en loopt het niet lekker? Verlangen jullie naar een enthousiast team? Of is er al een fijne werksfeer en wil je dit graag behouden?

Marloe van de Worp van Loetje aan de Lageweg in Raalte helpt Sallandse ondernemers om de verbinding binnen het team te vergroten en een positieve(re) werksfeer te creëren. “Verbinding is het toverwoord voor meer (team)geluk!” 

De afgelopen jaren verzorgde Marloe workshops op locatie. Gelukkig kan dit nu ook vanaf haar eigen onderkomen. Een heerlijke, ruime, inspirerende trainings- en workshoplocatie. Midden in het buitengebied van Raalte en toch gemakkelijk bereikbaar.

Verwacht geen vlotten bouwen, stokken stapelen of door de modder ploeteren. Wat wel? Informele teamuitjes met verrassende oefeningen voor een positieve(re) werksfeer. Marloe: “Vertel mij wat er precies speelt en welk resultaat jullie wensen, dan creëer ik een workshop op maat. Ook eventueel te combineren met een werkoverleg of kerstborrel.”

Loetje aan de Lageweg
Marloe van de Worp
Lageweg 22
8101 NM RAALTE
06 302 138 58
marloevandeworp@gmail.com
www.loetjeaandekade.nl

Delen:

Deel dit artikel!