Nieuwe naam voor financieel specialist

Hannink Van Bladeren & List in Raalte gaat verder onder de naam Van Bladeren & List. De toevoeging ‘adviseurs in financiële zaken’ blijft ongewijzigd. Dat heeft het kantoor haar vaste relaties afgelopen donderdag laten weten.

De naams- en daarmee gepaard gaande huisstijlverandering is vooral ingegeven door het overlijden van Paul Hannink, eigenaar van het gelijknamige makelaarskantoor en mede-eigenaar van HvBL, in 2016. “De erfgenamen kunnen het eigenaarschap niet overnemen. Daar is de wetgeving heel strak in. Het is de aanleiding om alleen met ons team verder te gaan”, vertelt Ron List, samen met echtgenote Inge van Bladeren oprichter en eigenaar van het Raalter advieskantoor.

De formele band met Hannink Makelaars wordt dus doorgesneden. “Dat geeft duidelijkheid in de markt”, aldus List die benadrukt dat er nog steeds sprake is van een prima samenwerking tussen beide kantoren.

Van Bladeren & List, adviseurs in financiële zaken gaat de nieuwe naam en huisstijl in de komende weken ook doorvoeren in het pand aan de Schoolstraat in Raalte. Overigens blijft het dienstenpakket (hypotheken, verzekeringen en financiële planning voor zowel particulieren als ondernemers) ongewijzigd.

Delen:

Deel dit artikel!