Ook in 2018 Ondernemer van het Jaar verkiezing in Heino

In vergelijking met Zwolle, Deventer en Raalte mag Heino worden beschouwd als een kleine plaats, maar we hebben wel een ondernemersklimaat waarop we trots mogen zijn! Die trots willen Heino Aktief en de Heinose Winkeliers Vereniging graag laten blijken via de Ondernemer van het Jaar verkiezing. Vorig jaar is het initiatief gelanceerd en het was meteen een groot succes. Mede omdat het is georganiseerd tijdens de Pompdagen, het dorpsfeest dat ieder jaar in augustus wordt gehouden.

Ook dit jaar wordt het Rabobank Ondernemersuurtje tijdens de Pompdagen gecombineerd met de uitreiking van de award die past bij de titel Heinose Ondernemer van het Jaar. Het spektakel vindt plaats op donderdag 16 augustus, maar om zover te komen mogen de leden van de twee ondernemersverenigingen uit Heino eerst één of meerdere collega(‘s) nomineren. Begin juni ontvangen ze hiervoor een link.

Er is een beperkt aantal voorwaarden verbonden aan de nominaties:
1. De onderneming heeft een vestiging binnen de gemeente Raalte of de ondernemer is er woonachtig;
2. De onderneming is lid van HWV en/of Heino Aktief;
3. De onderneming is van toegevoegde waarde voor de maatschappij
4. De onderneming heeft een positief en solide imago in de branche en in de regio Heino.
Uit het totaalaanbod worden drie bedrijven geselecteerd die tijdens het Rabobank Ondernemersuurtje de kans krijgen om zichzelf in tien minuten te presenteren. Een bijzondere en creatieve presentatie wordt op prijs gesteld, want de stem van het aanwezige publiek is beslissend!

Delen:

Deel dit artikel!