Kleinschalig sporten bij Private Gym Raalte is ideaal voor ondernemers

Nieuw concept van Raaltenaar Brent Herbrink heeft veel kans van slagen

Het einde van het jaar nadert. Dat betekent dat iedereen het lijstje met goede voornemens heeft gemaakt. De ondernemer geeft ongetwijfeld aan van plan te zijn in 2024 meer te sporten en te streven naar een betere balans in zijn/haar leven. Maar ja, die verrekte agenda is vaak te wispelturig om de o zo belangrijke regelmaat in het bewegen te krijgen. De oplossing? Neem een abonnement bij Private Gym Raalte!

Heb je nog nooit van Private Gym Raalte gehoord? Dat is niet heel vreemd, want bij wijze van spreken is de verf op de muren van de locatie aan de Lifgerusstraat nog nat. Initiatiefnemer van het nieuwe sportconcept is Brent Herbrink. Als het goed is, gaat er nu wel een aantal belletjes rinkelen, want tot voor kort stond hij alleen bekend onder de naam Brent Personal Training & Coaching.

Met de nieuwe sportschool gaat voor de Raaltenaar een droom in vervulling. Hoe jong hij ook mag zijn, is hij gewoon toe aan de volgende stap in zijn ondernemersleven. “In coronatijd zag ik een kans om iets voor mezelf te doen met het buiten sporten. Lekker bewegen in het bos. Het kwam goed van de grond en dat heb ik toen voor de winterperiode uitgebreid met een indoorlocatie aan de Boeierstraat.”

En daar zit nu net de grote uitdaging! Zijn nieuwe locatie is 2,5 keer zo groot en dat geeft letterlijk ruimte. “Er komt een scheidingsmuur waardoor twee oefenzalen ontstaan. De ene blijft bestemd voor personal training. De andere krijgt de bestemming private gym waar je met max. twee personen tegelijk sport aan de hand van een persoonlijk trainingsschema. “In de private gym komen twee sporteilanden met nieuwe apparatuur zoals een loopband, fietsen en crosstrainers. Daarnaast zijn er halters en dumbbells waarmee je alles kunt doen. Losse gewichten zijn sowieso effectiever voor het lichaam. Het voordeel voor mij is dat ik zelf niet altijd aanwezig hoef te zijn, maar uiteraard hou ik de vorderingen wel nauwlettend in de gaten en stuur ik het eventueel bij.”

Wie zich inschrijft voor de Private Gym Raalte krijgt eerst een intakegesprek en een uitleg over de apparatuur en het persoonlijke trainingsschema. Daarna is het de bedoeling dat je via een app een dag en een tijdvak uitkiest wanneer je zou willen trainen. In de bevestiging wordt een QR-code toegevoegd. Door die te scannen krijgt je toegang tot het pand. “Dat kan maar liefst zestien uur per dag. Van 6.00 tot 22.00 uur”, stelt Brent die benadrukt dat deze manier van sporten uniek is voor Raalte. Met Private Gym Raalte hoopt hij zeker ook de ondernemers aan te spreken. Zeker degene die na een afgezegde afspraak spontaan besluit om te gaan sporten, maar niet het risico wil lopen in een overvolle sportzaal terecht te komen. “Meerdere ondernemers hebben al laten weten dat ze deze privacy wel kunnen waarderen. En mocht je het samen sporten binnen een bedrijf willen promoten, dan blijft groepstraining met zo’n zes personen altijd een optie. Ik hoor om me heen ook vaak dat mensen graag eigen verantwoordelijkheid willen, maar dat je wel meer wordt gestimuleerd door het groepsproces.”

 

Gat in de markt

Brent weet als geen ander dat Raalte vele sportscholen kent en het einde van de groei is waarschijnlijk nog niet in zicht. Dat betekent dus dat je je moet onderscheiden. Met Private Gym Raalte houdt hij het midden tussen personal training en de reguliere sportschool. “Ik verwacht een gat in de markt aan te boren”, zegt hij overtuigd.

Belangstelling genoeg zou je inderdaad zeggen, maar het zijn dure tijden, dus kandidaat-deelnemers laten zich misschien ook leiden door de prijs. Natuurlijk kan hij daar wel iets over roepen, maar het liefst stemt hij het af tijdens het intakegesprek waarin nog veel meer aan de orde komt. Denk aan de gezondheidssituatie, het sportieve verleden, blessures en de doelen die je nu voor jezelf stelt. “Het liefst lever ik een stukje maatwerk. Het precieze bedrag per maand is afhankelijk van het abonnement dat je uiteindelijk gaat afsluiten. En ook van de momenten waarop je gaat sporten. De daluren zijn goedkoper dan de populaire uren zoals in het begin van de avond en vroeg in de ochtend.”

 

Private Gym Raalte    |    Lifgerusstraat 1    |    Raalte    |    06 4205 7753    |    info@privategymraalte.nl    |    www.privategymraalte.nl

Delen:

Deel dit artikel!