Ondernemen zonder hulp van Rabelink is als eten zonder kruiden

Rabelink Finance Consultancy vindt constructies die anderen niet kennen

Als jij in de late middag of avonduren in de keuken jouw eten bereidt, gebruik je op z’n minst wel een keer peper en zout. En je hebt zeker vijf andere kruiden in de kast staan die bij enige regelmaat in het diner worden verwerkt. Kun je zonder? Waarschijnlijk wel, maar door de kruiden toe te voegen, creëer je meer smaak en geef je een duidelijke meerwaarde aan de maaltijd. Is dit een artikel over een restaurant? Nee, het gaat over Rabelink Finance Consultancy!

Toch past de vergelijking heel goed, want Rabelink Finance Consultancy weet als geen ander iets extra’s te bieden aan ondernemers die (met name) rondlopen met investeringsvraagstukken. En zo heeft hij diverse bedrijven en vastgoedontwikkelaars in het hele land op het spoor gezet van nieuwe financiële mogelijkheden.
“Natuurlijk kun je als ondernemer rechtstreeks contact opnemen met een financier, maar haal je er dan wel alles uit? Ook een bank is niet altijd op de hoogte van alle mogelijkheden of de laatste veranderingen in de spelregels. Die wegen weten wij wel te bewandelen. Niet voor niets noemen we onszelf uw navigator in de financiële wereld”, aldus de Raaltenaar die voor meerdere relaties bijvoorbeeld al tienduizenden euro’s aan subsidies en kortingen bij de Europese Investeringsbank heeft binnengesleept. Prettige extraatjes die ze via de gangbare kanalen niet hadden ontvangen.

Eén van die tevreden klanten bracht het als volgt onder woorden: “Als je Rabelink inschakelt, weet je dat het goed is.” En een ander: “Dit is een factuur die ik lachend betaal.” Toch betekent dit niet dat Rabelink Finance Consultancy alle klussen aanneemt. “Ik ben kritisch aan de poort. Dat betekent dat ik soms een casus moet afwijzen omdat ik het niet haalbaar acht.”

Als starter richtte Rabelink Finance Consultancy zich in eerste instantie op Salland. En nog steeds komen daar mooie projecten (nieuwbouw Fysiotherapie Salland en de groei van Egbertzen-Tuitert Dakwerken, allen in Raalte) van de grond, maar inmiddels rijdt de ondernemer door het hele land en heeft hij ook al enkele medewerkers in dienst genomen. “Je ziet ook dat de orderportefeuille wel aan het veranderen is.
Ik krijg bijvoorbeeld steeds meer verzoek om te ondersteunen bij de transformatie van kantoorpanden naar woningen voor commerciële verhuur. Dat speelt vooral in het westen van het land, want daar is echt veel woningnood. Ook interessant voor (startende) beleggers om daar op in te haken. Dan haal je meer rendement dan dat je het op de spaarrekening zet. Voor zowel de aankoop, projectontwikkeling als de eindbelegging kun je bij ons aankloppen.”


Rabelink Finance Consultancy
Zompstraat 31
8102 HX Raalte
0572 – 76 01 21
info@rabelinkfc.nl
www.rabelinkfc.nl

Delen:

Deel dit artikel!