Er gaat een wereld voor je open bij Omni Mobilae Binnen

Verken de zakelijke mogelijkheden op een unieke locatie in het bos

Als kind vonden we het heerlijk om te ravotten in het bos. En wat doen we als we ouder worden? Dan spelen we werkgevertje en werknemertje in een kille (kantoor)omgeving als we op zoek zijn naar locatie voor een vergadering, training of kick-off met een nieuw team. Is dat logisch? Nee, natuurlijk niet! Ga daarom eens in gesprek met Omni Mobilae. We durven te wedden dat je wordt verrast door de mogelijkheden op deze unieke locatie in het bos tussen Raalte en Heino.

We begrijpen heel goed als je de zoektocht naar diverse mogelijkheden start met een telefoontje, maar je leert Omni Mobilae pas echt kennen als je ter plekke bent geweest. Nadat je de auto hebt geparkeerd, loop je een paar minuten door het bos om bij het hoofdgebouw (‘de Berkenzaal’, het lijkt wel een grote huiskamer) uit te komen. Tijdens de wandeling heb je al een blik kunnen werpen op twee mooie trainingslocaties voor kleine groepen: de Jachthut en de Bosplek (nieuw!). En natuurlijk op de kenmerkende borden met leuke teksten waarvan zelfs de meest verstokte chagrijn vrolijk wordt.

Het is volledig in overeenstemming met de sfeer bij Omni Mobilae. Gemoedelijk en los, maar wel met oog voor de specifieke wensen van de ondernemer. “Of het nu privé of zakelijk is, mensen geven vaak als eerste aan dat ze met een bepaald aantal personen komen. Wij vragen ze juist om niet in personen te denken, maar samen met ons te kijken naar hun specifieke wensen en onze mogelijkheden. We nemen ze graag mee op ontdekkingstocht. Als laatste gaan we kijken welke locatie het best past bij de omvang van het gezelschap, want we kunnen groepen van enkele personen maar ook van 150 mensen verwerken”, vertellen eigenaren en gastvrouwen Monique te Riele en Wendy Masseling.

Perfecte locatie

Trainingen en vergaderingen kunnen prima plaatsvinden in de Jachthut, de Bosplek of de Retrokamer in het prachtige hoofdgebouw. In en om het hoofdgebouw en de veranda kunnen tevens grotere meetings of bedrijfsfeesten tot ca. 150 personen worden gehouden. Als de locatie is afgestemd, stelt Omni Mobilae samen met de zakelijke klant een draaiboek op, inclusief catering. “En daarin gaan we echt een paar stappen verder als vergelijkbare organisaties. We nemen graag de uitdaging aan om het je helemaal naar de zin te maken. In de reviews krijgen we vaak te horen dat we echt meedenken.”

Omni Mobilae is de perfecte locatie als je wilt bewerkstelligen dat de medewerkers en andere gasten zichzelf losmaken van de dagelijkse routine. De locaties geven een warm en huiselijk gevoel en de omgeving biedt voldoende inspiratie en ontspanning. “Desgewenst kunnen we ook zorgen voor sprekers en trainers voor zowel persoonlijke- als teamontwikkeling. Vraag eens naar de mogelijkheden.”

Omni Mobilae Binnen
(ingang naast) Berkendijk 10
8141 RD HEINO
0572 35 58 76
info@omnimobilae.nl
www.omnimobilae.nl

Delen:

Deel dit artikel!