K2 Reclame klimt met zevenmijlslaarzen naar de top

Het team van K2 Reclame trekt momenteel het hele land door om 65 winkels van een bepaalde keten te restylen. Dat geeft wel mooi aan welke positie de reclamespecialist zich in korte tijd heeft verworven. Amper een jaar na de start kloppen dus al grote ketens op de deur. Het zou best wel eens te maken kunnen hebben met het credo van medeoprichter John Kieftenbeld: “We willen niet de goedkoopste, maar wel de beste zijn.”

Is het toeval dat hij het woord ‘we’ gebruikt? Natuurlijk niet! Kieftenbeld mag dan samen met Roy Nij Bijvank als oprichter te boek staan, de sprong in het diepe heeft hij gewaagd met hulp van grafisch vormgever en spin in het web Evelien Roeke en gecertificeerd signmaker Danny Cents. De drie werkten al samen bij een ander bedrijf en gaan nu de uitdaging aan met K2 Reclame “Samen met onze nieuwe aanwinst Heiki voelen we ons net de vier Musketiers. Eén voor allen, allen voor één!”, grapt de Raaltenaar die weliswaar nieuw is in het ondernemerswereldje maar een oude bekende is voor veel ondernemers in Salland.

K2 Reclame richt zich op het creëren, fabriceren en plaatsen van diverse reclamemiddelen, zoals zuil- en gevelreclame, autobelettering en carwrapping, stands voor beurzen en lichtreclame. Dankzij het team van gekwalificeerde mensen kan het Raalter bedrijf veel aan. Bovendien is K2 Reclame een samenwerking op basis van gelijkwaardigheid aangegaan met Koggel Reclame uit Ommen waar medeoprichter Roy Nij Bijvank de eigenaar van is. Dit levert inkoopvoordeel op en het is mogelijk elkaar op personeelsgebied uit de brand te helpen.

Los van het vakmanschap verwacht Kieftenbeld te kunnen scoren met deskundig advies hoe bepaalde trajecten aan te vliegen. Illustratief voor de werkwijze van K2 Reclame is de reclame die onlangs is aangebracht bij Veldhuis Media. “Misschien wel ons mooiste project”, benadrukt de ondernemer. Een boei van 150 meter is op advies van K2 Reclame voorzien van een aluminium constructie (zonder schroeven) die vervolgens helemaal is bekleed. “De vormgeving is door Veldhuis zelf gedaan. Wij hebben gezorgd voor de constructie en de bestickering. Het gaat ontzettend lang mee en het heeft echt een hele gave uitstraling gekregen. Dat waren velen op Facebook met ons eens.”

Tot slot nog een nieuwtje: K2 Reclame is dealer geworden van 3M op het gebied van glasfolies. Mooie folie voor zowel veiligheid als zonwering. “Klanten melden ons dat ze zelfs de verwarming terugschroeven. En het mooie is dat er ook een folie beschikbaar is voor monumentale ramen. Dankzij deze folie benader je het effect van dubbel glas.”

K2 Reclame
Heesweg 42
8102 NB Raalte
0572 214 002
info@k2reclame.nl
www.k2reclame.nl

Delen:

Deel dit artikel!