Rohda verwent sponsoren tijdens 90-jarig bestaan

Het kan niet vaak genoeg worden gezegd: een vereniging kan alleen bestaan bij de gratie van vrijwilligers. Hetzelfde kan echter worden gezegd van sponsoren, want zonder financiële steun blijven weinig verenigingen overeind. Geen wonder dus dat Rohda Raalte de sponsoren in het zonnetje zet tijdens de viering van het 90-jarig bestaan.

De manier waarop – hoe kan het anders – wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een sponsor. Met hulp van ‘Care for Coffee’ is het gelukt om Lucky Ajax naar Raalte te halen. Dit elftal van oud-voetballers van Ajax speelt op zaterdag 14 september een jubileumwedstrijd tegen een gelegenheidselftal van Rohda. Wie er komen, is nu nog niet bekend, maar de selectie kent grote namen van weleer zoals Simon Tahamata, John Bosman, Rob en Richard Witschge, Aron Winter en John Heitinga.

Rondom de wedstrijd krijgen sponsoren en VIPS de gelegenheid voor een meet and greet, ontvangen ze tijdens het duel allerlei hapjes en drankjes en kunnen ze deelnemen aan een BBQ buffet mmv de Salland Smokers. Ook ligt er een toegangsbewijs voor de grote feestavond met Q-Music voor ze klaar en kunnen ze met één kavel meedoen aan de koeschijterij. Voor dit VIP-arrangement hoeft slechts 90,90 euro te worden betaald.

Voor aanmelding en/of meer informatie: mail naar marcel@tewierik.eu.

Foto: Lucky Ajax

Delen:

Deel dit artikel!