Van de Partij is helemaal klaar voor het post-coronatijdperk

Raalter cateringbedrijf ziet dat de agenda zich gelukkig weer lekker begint te vullen.

We spreken elkaar in de aanloop naar de persconferentie waarin ’s avonds de bevestiging komt dat de coronamaatregelen verder worden versoepeld

. Joost Meijerink durft ‘s middags nog niet hardop te juichen, maar zijn hart heeft later ongetwijfeld een sprongetje gemaakt. Eindelijk, eindelijk, mag hij weer los met Van de Partij Catering & Organisatie. De nieuwe naam in het Sallandse horecalandschap is goed geland en nu wil hij niets liever dan mooie cateringklussen verzorgen. 

Natuurlijk was het best aardig om in coronatijd pakketten te maken en deze aan de man te brengen bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Zeker als je dat ook nog eens voor grote, nieuwe klanten als het Erasmus Ziekenhuis mag doen. “Hoe ze bij ons kwamen? Via social media. Hebben we een dag lang pakketten bezorgd bij 400 vrijwilligers in Rotterdam. Waren we echt tot diep in de avond druk mee, want er zijn daar toch best veel mensen die in een flat of appartement 8 of 14 hoog wonen…”

Leuke opdrachten om de tijd door te komen en toch ook nog een beetje creatief te blijven, maar er gaat natuurlijk niets boven het echte werk. De agenda begint zich gelukkig weer te vullen en Meijerink staat dan ook te trappelen van ongeduld om full-pull aan de slag te gaan. Maar, hoe onderscheidt Van de Partij zich van al die andere cateringbedrijven? “Ik durf te beweren dat wij echt dat stapje extra zetten. Niet veel bedrijven zijn in staat om het totale plaatje te bieden. Van de Partij zorgt voor eten en drinken, maar desgewenst helpen we ook bij de organisatie. En dat kunnen we doen van uitnodigingskaart tot de evaluatie achteraf.”

Het zorgt er voor dat Van de PartijCatering te gast is bij zowel kleine gelegenheden (b.v. ontbijtservice voor een jubilaris) als grote feesten (b.v. 25-jarig bestaan van een bedrijf). In de laatste categorie past zeker het jubileumfeest van de Maan Group in Raalte (zie foto) 

Oog voor detail

“De vraag was of we wilden meedoen met een pitch. Dan word je dus uitgedaagd om een creatieve draai aan een feest te geven. We hebben de opdracht gekregen en mochten het verder uitwerken met een projectgroep van het bedrijf. Dat leidde onder andere tot een bijzondere inrichting van de tent. Met een spel van kleuren en licht en lampen die overeenkomen met de afbeelding van een maan of het logo. Dat bedoelen we dus met oog voor detail.”

Het moge duidelijk zijn dat Van de Partij Catering helemaal klaar is om allerhande cateringprojecten op te pakken. Heb je nog geen directe aanleiding, dan kun je natuurlijk ook denken aan het uitbesteden van de jaarlijkse kerstborrel. “Op het bedrijf of een andere locatie. Om samen te proosten op het nieuwe, ongetwijfeld betere, jaar!”

Goed gevulde pool van horecamedewerkers

Van de Partij is een naam die onlosmakelijk verbonden is aan catering. Maar, het bedrijf doet meer, want het beschikt ook over een eigen horeca-uitzendbureau. 

Dat levert natuurlijk een goed gevulde pool van horecamedewerkers op om zelf uit te putten, maar ze worden ook ingezet voor evenementen en een twintigtal andere horecabedrijven.  Voordat de coronapandemie losbarstte, kon Van de Partij Horeca Uitzendbureau terugvallen op zo’n 50 tot 60 medewerkers. Daar zijn er nu nog zo’n 40 van overgebleven. “Dus, we kunnen nog wel nieuwe aanwas gebruiken. En het is goed om aan te geven dat we alleen werken met zelfstandige en ervaren krachten. 

Van de Partij Catering & Organisatie
Boeierstraat 10
8102 HS Raalte
0572 351 887
info@vandepartij.nl
www.vandepartij.nl

Delen:

Deel dit artikel!