Wantix LED meldt zich in het linkerrijtje van de eredivisie in LED-verlichting

Wordt het niet teveel en gaat het niet te snel? Het zijn vragen die Bülent Köse de laatste tijd veel naar zijn hoofd kreeg. Van zijn vrouw, van vrienden en zeker ook van zijn boekhouder. Maar als ondernemer zie je niet alledaagse kansen voorbij komen en dan moet je er vol voor gaan. En dus heeft de eigenaar van Wantix LED de stap naar volwassenheid gezet met de overname van Mr. LED in Groenlo.

En vanaf februari 2018 wordt het volgende hoofdstuk van de bestseller geschreven. Dan mag Wantix LED voor heel Nederland als dealer van een Oostenrijkse fabrikant van kwalitatief goede verlichting opereren. Het dealerschap geeft goed weer wat de huidige status is van het Raalter bedrijf. Wetende dat hij een enthousiast voetballiefhebber is, kunnen we Köse zelfs wel plaatsen in het linkerrijtje van de eredivisie in LED-verlichting. Wat hem zo gewild maakt, is een combinatie van kwalitatief goede producten en zijn eigen brede bouwkundige achtergrond. “Ik weet hoe een installateur denkt en werkt. En dat is prettig, want naast de eindgebruikers en de interieurbranche zijn de installateurs mijn belangrijkste doelgroep.”

Hij heeft een voorsprong ten opzichte van sommige concurrenten omdat hij al vanaf 2009 zijn vizier heeft gericht op LED-verlichting. En hij helpt zijn klanten aan een extra financieel voordeel door te zorgen dat ze voldoen aan de eisen om in aanmerking te komen voor subsidie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en de provincie Overijssel. Dankzij een samenwerking met het bureau Archetex in Lemelerveld kan Wantix LED ook de noodzakelijke energiescan regelen.
Eigenlijk snapt Köse niet dat zoveel bedrijven in Salland de kans laten liggen over te stappen naar duurzame LED-verlichting. “Als je hier in Raalte over het bedrijventerrein loopt, zie je nog veel hallen en werkplaatsen die geen goed licht hebben. Natuurlijk is het een investering, maar in een tijdsbestek van tien maanden heb je het er uit”, aldus de ondernemer die veel waarde blijft hechten aan persoonlijk contact. Bij Wantix LED betekent dat een vrijblijvende berekening en eerste prijsopgave ter plekke en blijvende service. “We willen de lichtpartner worden en blijven, dus we zijn dagelijks tot 22.00 uur bereikbaar voor vragen en noodsituaties.”

Wat Wantix LED zeker ook bijzonder maakt, is dat het als één van de weinigen in Nederland in staat is LED TL-buizen op maat te leveren. “Met een lengte tussen 43,5 centimeter en 180 centimeter. Dat is natuurlijk vooral bedoeld voor armaturen met afwijkende oude TL-buis maten. Dat geldt met name voor wandstralers. Interessant voor winkels die hun producten goed belicht willen hebben.

Wantix Led
Boeierstraat 10-G
8102HS Raalte
06-53 111 346
info@wantix.nl
www.wantix.nl

Delen:

Deel dit artikel!