Wie wil er nu niet werken aan de N35?

Businesscenter N35 biedt kantoorruimte aan 13 units van 23 tot 112 m2

In een tijd dat er druk wordt gepraat over de vierbaansweg tussen Heino en Nijverdal is dit natuurlijk een hele suggestieve kop. Is de bodem van de nationale schatkist in zicht en moeten we als Sallanders zelf aan de bak om de zo vurig gewenste betere doorstroming mogelijk te maken? Nee hoor, je moet de kop boven dit artikel heel letterlijk lezen. Als ondernemer krijg je een unieke kans om aan de N35 kantoor te houden. Als alles volgens plan verloopt, gaat rond de bouwvak in 2020 namelijk Businesscenter N35 in gebruik.

De eerste ‘bewoner’ is al bekend, maar dat is niet zo moeilijk. Dat is namelijk Vitex Raalte, de initiatiefnemer en eigenaar van het eigentijdse kantoor dat is ontworpen door ‘Marten Ontwerpt’ uit Broekland. Het gaat in de komende maanden verrijzen op een prachtige zichtlocatie op de Sallandse Poort. Grofweg tussen de nieuwbouw van 2Jours en Fysiotherapie Salland enerzijds en de N35 anderzijds. De verhuur van de units is in handen van HanninkJorink Bedrijfsmakelaars, het snel groeiende makelaarskantoor met vestigingen in Raalte en Zwolle.

Het kantoor heeft 13 units, variërend in grootte van 23 tot 112 vierkante meter en met prijzen vanaf 395 euro, in de aanbieding. Het ligt voor de hand, maar we vermelden het hier toch maar even: Businesscenter N35 is per unit te huren, maar je kunt ook meerdere units tegelijk afnemen. Of zelfs het hele kantoorpand. Behalve de ruimte van Vitex Raalte natuurlijk…”, stelt Robert Jorink van HanninkJorink Bedrijfsmakelaars. “Hoe eerder je reageert, des te meer het mogelijk is om eigen wensen in te brengen.”

Artikel gaat verder onder de foto.

Extra workflow

Het gaat dus om een nieuw pand en dat betekent dat ‘bewoners’ een stap voorwaarts kunnen zetten als het gaat om duurzaamheid. “Het spreekt voor zich dat er geen gasaansluiting komt, maar het is de bedoeling dat het hele gebouw de status energieneutraal krijgt. Met dank aan onder andere de zonnecollectoren op het dak en warmte-koude-opslag in de bodem. Maar, de duurzaamheid is ook gericht op de mens. Daarom is er veel lichtinval en dankzij het luchtbehandelingssysteem is er altijd verse en schone lucht. Dat draagt allemaal bij aan een gezonde en behaaglijke werkomgeving.”

Mede namens collega Martijn Holterman geeft hij aan vooral te mikken op ondernemers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening. Oftewel bureaus en kantoren die geen productie- en magazijnruimte nodig zijn. “Bedrijven die misschien een sprong voorwaarts willen maken. Die nu nog vanuit huis actief zijn of vanuit een ander kantorencomplex in de regio en iets zoeken met meer uitstraling. Voor wie het gewend is om thuis te werken, is het natuurlijk een voordeel dat je kunt sparren met andere ondernemers. En de samenwerking kan misschien zelfs wel zorgen voor extra workflow. Sowieso is het fijn dat je over een soort van collega’s beschikt en je meer actief bent vanuit een ‘echte’ werkomgeving”, stelt Jorink die ook wel kansen ziet voor een samenwerkingsverband van een aantal bedrijven in een bepaalde sector.

Laten we hopen dat Vitex Raalte en HanninkJorink Bedrijfsmakelaars minder lang hoeven te wachten op de nieuwe ‘bewoners’ van Businesscenter N35 dan alle inwoners van Salland op een betere doorstroming van de N35…

HanninkJorink Bedrijfsmakelaars  
Raalte / Zwolle
085 020 1207
info@hanninkjorink.nl
www.hanninkjorink.nl

Delen:

Deel dit artikel!