X-mas Party, Nieuwjaarsontbijt of Winterlunch: Van Dam regelt het!

Catering en Partyservice Van Dam: de ontzorgende specialist in bedrijfsfeesten

Als ondernemer wil je in de decembermaand graag iets extra’s organiseren voor jouw personeel. Je wilt er alleen niet al te veel werk mee hebben. Niet in de voorbereiding, maar ook niet op de dag zelf. Het geeft je de gelegenheid weer eens informeel met jouw medewerkers in gesprek te gaan. Jouw wens is te vangen in één woord: ontzorgen. En laat dat nu net het specialisme zijn van Catering en Partyservice Van Dam in Heino. “Aanwezig op de achtergrond en op de voorgrond wanneer het noodzakelijk is”, vatten Winie Salomons en Arjan Blom de werkwijze van het familiebedrijf samen.

Natuurlijk roept elk bedrijf in Salland, dat zich heeft gespecialiseerd in catering en partyservice, dat ze kunnen ontzorgen. De grote vraag is echter hoeveel er kunnen zeggen dat ze zelf alles kunnen aanbieden. Van het aanbod aan dranken (uit eigen slijterij met webshop) tot het op maat samenstellen van het kerstpakket. Van de aankleding met materiaal in eigen beheer en van een keur aan gerechten (ambachtelijk en huisgemaakt door onze eigen kok Teun) tot het eigen personeel inclusief gekwalificeerde oproepkrachten. Kwantiteit, kwaliteit en een hoge mate van service zijn dus gegarandeerd!

Ooit stond Van Dam in Heino en omstreken alleen bekend vanwege de slijterij, maar dat ligt al weer een tijdje achter ons. Het familiebedrijf – inmiddels is de vijfde generatie aan de slag gegaan – is door de jaren uitgebreid met de catering en partyservice en een eigen proeflokaal. “Geschikt voor groepen tot 25 personen voor een vergadering, kerstborrel of een kookclinic in onze kookstudio. Daarnaast hebben we diverse samenwerkingsovereenkomsten met bijzondere locaties, van midden in de natuur tot mooie landhuizen.”

Nieuwjaarsontbijt

Catering en Partyservice Van Dam ziet dus wel een mooie groei in het aandeel bedrijfsfeesten en -borrels. En dat moet in deze tijd van het jaar natuurlijk verder worden uitgebreid nu het bedrijfsleven zich buigt over een activiteit, borrel of feest in de maanden december en januari. “Je ziet wel steeds meer dat het opschuift van een borrel voor de kerst naar bijvoorbeeld een Nieuwjaarsontbijt, -lunch of pop-up borrel op de eerste werkdag in het nieuwe jaar. Dat is goed voor de teambuilding”, aldus Salomons en Blom die iedereen graag oproepen om uiterlijk in de loop van november contact op te nemen. “Het is voor ons natuurlijk topdrukte en we willen het graag goed plannen en uitvoeren.”

Dat ondernemers uit de regio steeds beter de weg weten te vinden naar Catering en Partyservice Van Dam komt door de goede combinatie van heerlijk en gevarieerd eten en de gezellige inrichting. “Onze kok Teun kan van alles bereiden. Van standaard buffetten tot kleinere gerechten in bepaalde thema’s die worden uitgeserveerd als tapas of in foodstation. Dat geeft een bedrijfsruimte al een heel andere aanblik. En als directeur of organiserende groep collega’s kun je zelf volop meedoen. Niemand hoeft zich zorgen te maken over de schoonmaak of afwas. De volgende dag kun je al niet meer zien dat er een feest is geweest. Dat noemen wij dus ontzorgen.”

Catering en Partyservice van Dam
Dorpsstraat 10
8141 AL Heino
0572-391207
info@partyservicevandam.nl
www.partyservicevandam.nl

Delen:

Deel dit artikel!